torsdag 20 juni 2013

Koljafilé i folie


4 port
Ca 12 st färskpoatisar
4  st kolja filéer
1 bunt grön sparris
1/2 gul lök
2 tomater
1 knippe gräslök
1 knippe dill
ca 75g smör
Salt & peppar
Sås:
1 pkt Fetaost
1 pkt crème fraîche
saft från citron
salt & peppar

Koka potatisen i lättsaltat vatten. Skiva tomaterna och löken. dela sparrisen i 2 delar. Hacka gräslök& dill.  Riv av 4 ark folie. Läg 1 kolja filé i varje ark. Salta & peppra. Lägg 2-3 skivor tomat, lite lök, 2 delade sparrisar, gräslök & dill ovanpå fisken. Toppa med 2 rejäla klickar smör (ev lite lite citron juice). Vik ihop till ett paket. Baka i ugnen på 170 grader i ca 20-25 min. 

Smula ner fetaosten i en skål och blanda med crème fraîche. Smaka av med citron, salt & peppar. Servera till fisken och potatisen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar