lördag 27 oktober 2012

Baconlindad fläskytterfilé med squashpasta


1 fläskytterfilé
1 pkt bacon
2 squash
2 vitlöksklyftor
3 dl grädde
1 påse pinjenötter
ruccolasallad
parmesanost
salt & peppar

Linda bacon skivorna runt fläskytterfilén och stek i en panna tills det fått en stekyta. Lägg över i en ugnssäker form och stek färdigt i ugnen på 200 grader tills innertemperaturen nått 68 grader. Låt köttet vila.
Rosta under tiden pinjenötterna i en torr panna tills dom fått lite färg, ställ åt sidan. Skiva squash och vitlök i tunna skivor och stek i olivolja. Salta & peppra. Koka pastan och blanda med grädden, squash & vitlök. Skiva köttet och lägg upp på ett stort fat tillsammans med pasta, pinjenötter, ruccola och riven parmesanost!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar