Recept från "MATPLATSEN"
En jättegod och väldigt mättande kycklingpaj med lite tex mex stuk på.Pajdeg:
3 dl vetemjöl
100 g smör eller margarin
2 msk vatten
3 dl vetemjöl
100 g smör eller margarin
2 msk vatten
Fyllning:
5-8 feferoni, hackade
1/2 grillad kyckling el. 2 stekta kycklingfiléer
1 gul lök, hackad
ca 10 färska champinjoner, skivade
150 g Philadelphiaost
1/2 burk Chunky Salsa
3 dl riven ost
1/2 grillad kyckling el. 2 stekta kycklingfiléer
1 gul lök, hackad
ca 10 färska champinjoner, skivade
150 g Philadelphiaost
1/2 burk Chunky Salsa
3 dl riven ost
Ugn 225 grader.
Blanda alla ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en form. Förgrädda ca 10 min.
Skär kycklingen i mindre bitar och bryn tillsammans med champinjonerna och löken. Tillsätt salsa och philadelphiaost, låt puttra någon min. Strö feferoni i botten av pajskalet och häll över kycklingblandningen. Toppa med riven ost. Gratinera ca 10-15 min. Servera med en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar