Parmachips:
12 skivor parmaskinka
Ugn 150 grader.
Lägg ut parmaskinkan på en bakplåtspappersklädd plåt. Baka i ugnen i ca 5 min. Låt skinkan svalna på plåten.
Pesto:
50g pinjenötter
2 krukor basilika
1 vitlöksklyfta
100g parmesanost
2 dl olivolja
salt & peppar
ca 1 dl grädde
pasta
Koka pastan. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Mixa sedan alla ingredienserna. Smaka av med salt & peppar. Rör i grädden och blanda peston med den varma pastan.
Ugnsbakade tomater:
250g cocktailtomater
olivolja
salt & peppar
2 krm socker
Ugn 190 grader.
Lägg tomaterna på en plåt. Ringla över olja, krydda med salt, peppar & socker. Baka tomaterna i ca 25 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar