Super enkel lunch gjord på vad som fanns i kylen.
1 port
ris
200g kidneybönor
2 grillkorvar, delade
1/2 rödlök, i klyftor
1 vitlöksklyfta, hackad
1,5 dl grädde
cocktailtomater
oregano
1/2-1 tsk sambal oelek
soja
salt & peppar
Stek korv, lök och vitlök i en stekpanna. Tillsätt grädde, tomater, sambal oelek och oregano. Låt puttra några min. Smaka av med soja, salt & peppar. Servera med ris och kidneybönor.
200g kidneybönor
2 grillkorvar, delade
1/2 rödlök, i klyftor
1 vitlöksklyfta, hackad
1,5 dl grädde
cocktailtomater
oregano
1/2-1 tsk sambal oelek
soja
salt & peppar
Stek korv, lök och vitlök i en stekpanna. Tillsätt grädde, tomater, sambal oelek och oregano. Låt puttra några min. Smaka av med soja, salt & peppar. Servera med ris och kidneybönor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar